IV. ročník turnaje ve smíšených čtyřhrách

Stalo se již tradicí, že poslední červencový víkend patří v Dobřichovickém areálu tenisovým smíšeným čtyřhrám. Smíšené proto, že se na jedné straně dvorce potkají vždy 1 závodní hráč a 1 rekreační hráč.
Stejně jako v letech minulých tak i letos byla hlavním partnerem celé akce obec Dobřichovice, které bych touto cestou rád poděkoval za spolupráci a pomoc při konání samotné akce.
Speciální partner pro akci se stala firma Hastens, která se zabývá ruční výrobou postelí. Pro turnaj firma dodala některé z cen, ale především měli všichni účastníci možnost vyzkoušet si pohodlí ručně vyráběných postelí na vlastní kůži. Firma v areálu vystavila 2 modely, které byly po celý den k dispozici všem účastníkům. Dalším partnerem se stala firma Wilson, která dodala ceny v podobě sportovního vybavení
Samotný průběh turnaje byl od začátku až do konce dramatický a plný vynikajících úderů a taktických prvků, které nadšeně sledovalo několik desítek diváků.
Semifinálová utkání byla na programu od 15 hodin a nastoupily do něj dvojice: Háva, Růžek – Němec, plaček a dvojice Charvát, Podpěra – Gosler, Bobek. Obě semifinále byly od samotného úvodu nadmíru dramatická a po vyrovnaném průběhu obou střetnutí rozhodovaly koncovky. V nich byli šťastnější dvojice Háva, Růžek a Charvát, Podpěra.
Finále bylo na programu od 17 hodin. Dvojice Háva, Růžek osvědčila svoji dobrou formu a nedala šanci po celodenním hraní již unavené dvojici Charvát, Podpěra šanci zdramatizovat finále a zvítězila 6/ 2.
Slavnostní vyhlášení (obr. 2) proběhlo krátce po skončení finále a vítězné páry převzaly z rukou starosty ing. Michaela Pánka věcné ceny od našich partnerů.
Závěrem bych všem účastníkům rád poděkoval za účast a předvedenou hru a popřál všem mnoho úspěchů v letošní sezóně. Těším se opět příští rok na shledanou.
Filip Háva

Leave a Reply