TRÉNINKY LÉTO 2014

Během celých prázdnin se bude normálně trénovat. V rezervačním systému (KLIKNOUT NA NÁPIS DOBŘICHOVICE V HORNÍ ČÁSTI OBRAZOVKY) budou označeny dny a  hodiny kdy a s kým je možné hrát. Již teď jsou vyznačeny termíny v rezervačním systému na první a druhý týden v červenci ( bude se trénovat úterý, středa a čtvrtek 9 – 13) . Každý trenér bude mít své barevné označení. Stačí den předem do 20h zavolat  nebo zaslat SMS  na

telefon +420 739 320 385  pí. Hávová a vaše jméno bude ihned zadáno do rezervačního systému na internet v požadovaném čase. Letní tréninky v červenci a srpnu se v případě špatného počasí do haly nepřesouvají!!

 

Fialová barva – Filip Háva


Růžová barva – Pavel Světlík

 

Oranžová barva – Tereza Kaplanová

 

Tradiční letní soustředění proběhne v termínu od 2.srpna – 8.srpna 2014 na zatím blíže neurčeném místě ( soutěž je v plném proudu). Odjezd je v sobotu 2.srpna v 9h od haly BIOS v Dobřichovicích a návrat v pátek 8.srpna okolo 17h opět k hale BIOS. Pro ty,kteří s námi ještě nebyli tak připomínám 3 základní věci, které jsou potřeba s sebou. Je to dostatek oblečení na týden,plavky a tenisová raketa. Cena soustředění je stejná jako ročníky předešlé 5 900,-kč a úhrada je možná v hotovosti při odjezdu. Potvrzení účasti mi stačí dát vědět týden před odjezdem,abych věděl kdo pojede.

Na internetu www.cztenis.cz je k dispozici termínová listina turnajů pořádaných během prázdnin. Každý se dle vlastního uvážení může zúčastnit. Stačí poslat email nebo zavolat řediteli turnaje a jet na turnaj. Zejména Mladší žactvo by tuto možnost mělo využít na turnaje konané v našem nejbližším okolí!

 

Aktuální info  o jednotlivých prázdninových akcích bude samozřejmě na internetu.

Pěkné prázdniny přeje Filip

Comments are closed.