Šumavský deník – úterý 7.8.2012

Pokoj 1 – úterý 7.8.2012

 

Dnes byl budíček v 7 hodin jako vždy pak byla sobrá snídaně. Šli jsme na tenis docela mi to šlo. Pak sme skoro nestihli obědale to by by la škoda protože mi chutnal. Pak jsme měli odpolední klid. Po odpoledním klidu byloa fyzička šli jsme na kopwc špatným terénem. A potom byla večeře. Měli jsme něco dobrého. Potom jsem šel v deset spát.   (Karel Slavíček)

 

Dnes byla rozcvička v 7:00 jako vždy. Pa byla výtečná snídaně. Po snídani jsme měli hodinu volna a pak jme šli hrát tenis. Potom byl oběd, který mi moc chutnal. Pak jsme měli polední klid. Pak jsme museli vyšlapat velký krpál na kterým jsem se rozmlátil, ale potom mi zpravila chuť večeře. Zdáse, že mi dochází papír takže tohle je: KONEC!   (Vojtěch Nepraš)

 

Dnešek byl super. Snídaně byla dobrá jako vždycky, budíček v 7.00 h a ranní výběh nebyl nejhorší. Oběd byl dobrý (až na dušenou mrkev). Po obědě byl polední klid a potom jme šli s Pavla a Petrem na dlohou ((horolezeckou) vycházku. Bylo tam hodně kopřiv a kamenů, ale byla to sranda. K večeři byla zemlbába. Ta byla dobrá. Po večeři jsme zase blbli, až jme z toho zblbli, a pak jsme šli, nevím v kolik spát. Hotovo!    (Alana Kotula)

Comments are closed.