Tenisová školička 2015

Vážení sportovní přátelé, rád bych vám poskytl nezbytné informace o organizaci a průběhu tenisové školičky Jaro 2015. Vhodná doba pro seznámení se s tenisem je věk od 4 let. Tréninky na dvorci budou pravidelně vždy 2 x týdně od pondělí do pátku dle časových dispozic v období od 15. 4. do 30 .6. 2015. Nezbytnou součástí tenisové školičky bude rovněž kondiční příprava, která děti rozvíjí po motorické stránce. Podrobnější informace získáte na internetové adrese našeho klubu, které jsou www. f. h. tkdobrichovice. cz
Přihlásit se můžete přímo na telefonu +420 739 320 385 pí.Hávová nebo prostřednictvím e-mailu f.h.tkdobrichovice@seznam.cz
Tenisová školička bude pokračovat i na podzim 2015 a poté se bude trénovat i v hale. Rád bych zdůraznil, že se jedná o plnohodnotnou přípravu pro závodní tenis a doplnění závodních týmů.
V posledních letech se tenis výrazně rozšířil do povědomí rodičů jako sport vhodný pro své ratolesti. Všichni jsme tomu rádi, ale je potřeba si uvědomit jak složitý a náročný tenis a jeho výuka je. Většina rodičů si tenis „lehce“ plete s dalším zájmovým kroužkem.
Rád bych zdůraznil, že tenisová příprava v našem klubu rozhodně není kroužek a vyžaduje dobrý přístup k účasti na všech aktivitách spojených s tréninkem tenisu (trénink na dvorci , kondiční příprava, tréninkové zápasy, fyzio cvičení, masáž, turnaje atd.).

Comments are closed.