Tenisová akademie 2010

F.H. Tenis klub Dobřichovice

Letošní sezónu budeme opět klást důraz na závodní tenis a přípravu na něj. Budou tomu přizpůsobeny i tréninkové podmínky pro všechny hráče našeho klubu F.H. TK Dobřichovice. Všem hráčům se dostane kompletního servisu pro dosažení sportovní výkonnosti jakou si sám zvolí. Tréninkový plán je situován do Programů:

Program 1

Program 1 Plus

Program 2

Program 2 Plus

Program 3

Program 3 Plus

podle minimálního objemu tréninku. Podrobný popis jednotlivých programů se zobrazí po kliknutí na název programu.

Trénink se během přípravného období  bude skládat ze  3 hlavních částí.

1)   Trénink na dvorci s trenérem

2)   Sparingové zápasy

3)   Kondiční příprava

Následně bude rovněž sestavován zápasový plán, který má 2 složky.

1)     Mistrovská utkání ( Květen, Červen)

2)     Turnaje jednotlivců (Prosinec – Březen a Červenec – Říjen)

Nedílnou součástí bude  kondiční příprava , která bude 2 x týdně a bude rozdělena do 2 skupin: Do 11 let a nad 11 let. Skupina do 11 let bude mít svojí fyzickou přípravu vždy 1h a skupina nad 11 let bude mít 1,5h. Kondiční příprava bude probíhat v areálu Sokola Dobřichovice na fotbalovém hřišti a přilehlé víceúčelové ploše. Kondiční příprava si klade za cíl naučit děti zejména, kvalitní technice běhu, rozvinout silové dispozice a naučit správnému protahování (strečinku) jak před tréninkem, tak i po něm.

Další aktivitou jsou letní a zimní soustředění. Náš klub je tradičně pořádá na Šumavě a během týdenního letního pobytu se věnujeme zvyšování kondiční připravenosti a tenisu. Bereme s sebou kola, abychom se mohli po regionu dopravit po vlastní ose. Doprava dětí i kol je zabezpečena. Zimní týdenní pobyt je zaměřen na lyžování (běžky,sjezdovky) a tenis. Místem konání je Špičák (Železná ruda).

Takto nastavené programy budou mít i své výhody v podobě programu Stipendium. Náš klub má celou řadu partnerů a každý z členů tak může čerpat z výhod, které jsou s partnery dojednané. Kompletní přehled partnerů a výhod je opět zveřejněn na této stránce.

Samostatnou kapitolu tvoří závodní hráči a jejich podpora od klubu. V následujících letech bude tato podpora co možná nejvyšší. Závodní hráči, kteří se budou pravidelně zúčastňovat soutěží jednotlivců budou mít kompletní servis. Tento servis bude opět odstupňovaný podle počtu odehraných turnajů a dosažených výsledků.V příloze opět najdete podrobnosti.

Systém, který jsem zde popsal funguje od 1.dubna 2008 a bude kontinuálně pokračovat v letech následujících. Partneři pro podporu a rozvoj jsou garantováni dlouhodobě a spíše budou různí partneři přibývat.

Rád vám vše vysvětlím a poskytnu kompletní informace osobně. Vše bude rovněž  umístěno na našich stránkách www.f.h.tkdobrichovice.cz včetně on line rezervačního systému. Rezervační systém je umístěn na našich stránkách a je zde umístěn kompletní přehled činností jednotlivých hráčů. Systém je neustále aktualizován a je zde možné sledovat co se kdy děje.(např. když bude pršet a kurty nebudou ke hře, bude zde ihned napsáno jestli tréninky ten den jsou nebo nikoli)

Do nové sezóny 2010 přeji mnoho úspěchů

Filip

F.H.Tenis klub Dobřichovice

Viničná 201

252 29 Dobřichovice

Comments are closed.