PRÁZDNINOVÉ TRÉNINKY 2016

Během celých prázdnin se bude normálně trénovat. Na našich stránkách ww.f.h.tkdobrichovice.cz se můžete již nyní podívat v REZERVAČNÍM SYSTÉMU na rozpis tréninků. V rezervačním systému (KLIKNOUT NA NÁPIS DOBŘICHOVICE V HORNÍ ČÁSTI OBRAZOVKY) jsou označeny dny a hodiny kdy a s kým je možné hrát. Již teď jsou vyznačeny termíny v rezervačním systému na první a druhý týden v červenci ( bude se trénovat úterý, středa a čtvrtek 9 – 13 dvorec Krajníkova ulice a úterý, středa a čtvrtek 17 – 20 Tenis Tachlovice) . Každý trenér bude mít své barevné označení. Stačí den předem do 18h zavolat nebo zaslat SMS na telefon +420 739 320 385 pí. Hávová nebo na můj telefon a vaše jméno bude ihned zadáno do rezervačního systému na internet v požadovaném čase.

Fialová barva – Filip Háva

Růžová barva – Pavel Světlík

Hnědá barva – Tereza Kaplanová

Tradiční letní soustředění proběhne v termínu od 23.července – 29.července 2016 opět v Bedřichově. Odjezd je v sobotu 23.července v 9h od haly BIOS v Dobřichovicích a návrat v 29.července okolo 17h opět k hale BIOS. Pro ty,kteří s námi ještě nebyli tak připomínám 3 základní věci, které jsou potřeba s sebou. Je to dostatek oblečení na týden,plavky a tenisová raketa. Potvrzení účasti mi stačí dát vědět týden před odjezdem,abych věděl kdo pojede.

Na internetu www.cztenis.cz je k dispozici termínová listina turnajů pořádaných během prázdnin. Každý se dle vlastního uvážení může zúčastnit. Stačí poslat email nebo zavolat řediteli turnaje a jet na turnaj. Zejména Mladší žactvo by tuto možnost mělo využít na turnaje konané v našem nejbližším okolí!

Comments are closed.