Tenisové soustředění 2017

Tenisové soustředění 2017
Sraz k odjezdu bude v sobotu 29.7.2017 v 8h30min u haly BIOS Dobřichovice. Návrat bude v pátek 4.8.2017 okolo 17h tamtéž. Na soustředění, které bude ve Vysokém nad Jizerou, je ideální mít s sebou tyto věci: raketu, plavky,kšiltovku, zelenou propisku, ručník, opalovací krém (jsme dost vysoko v horách a slunce bude připalovat), boty na přezutí do chalupy a dostatek oblečení na celý týden. Velmi důležité je mít alespoň 2 páry sportovní obuvi , protože v případě deště budeme trénovat v halách, které máme k dispozici po celou dobu soustředění. V hale budeme každý den cvičit protahovací cvičení a různé hry.
1

Rozdělení účastníků do aut na sobotní odjezd bude vyvěšeno na naše stránky v pátek 28.7.2017 v 18h. Ti co potřebují podsedák resp. autosedačku na cestu, tak ať si ji vezme s sebou!!

Jídla a pití bude po celou dobu dostatek!!!

Kartičku zdravotní pojišťovny – buď při odjezdu předat kopii nebo poslat vyfocenou přes mms.

Samozřejmostí je dobrá nálada a chuť dokázat nemožné…………..

Pro ty z vás, kteří s námi ještě nebyli, můžete se podívat na fotky z minulých ročníků na adrese:

http://fhtk.rajce.idnes.cz/Jizersky_fotodenik_2.8.2014/

http://fhtk.rajce.idnes.cz/Jizersky_fotodenik_1.8.2015/

http://fhtk.rajce.idnes.cz/Jizersky_fotodenik_-_sobota_23.7.2016/

V rámci soustředění proběhne mezinárodní utkání (junior Davis cup) vybraných hráčů proti týmu Polského klubu KRAKOW, který je ve stejném termínu rovněž na soustředění v okolí Jablonce nad Nisou. Zápas je naplánován na středu 3.8.2017 v tenisovém areálu I.ČLTK Jablonec nad Nisou. Utkání se zúčastní všechny věkové kategorie na základě nominace trenérů.

P.S. Ti z vás, kteří povezou děti přímo do Vysokého nad Jizerou, dorazte nejpozději na 11h 30min. Chalupu máme přímo v areálu místní Tělovýchovné jednoty, kousek od náměstí (Tyršova 295).

Zdraví Filip

Comments are closed.