SOUSTŘEDĚNÍ 2017 – Vysoké nad Jizerou

Sobota 29.7.
Vše začalo ranním srazem v 9h u haly BIOS V Dobřichovicích. Jakmile na místo dorazily všechny děti, tak jsme vyrazili směr Vysoké nad Jizerou. Cesta proběhla hladce, bez jediné komplikace. Po příjezdu na místo, jsme si nejdříve vyndali všechny věci z auta na terasu a šli se projít po nejbližším okolí. Po návratu z procházky jsme zjistili, kdo na jakém pokoji bydlí a šli jsme se ubytovat. Ve 13h byl oběd (boloňské špagety sypané sýrem). Po lehkém poledním klidu jsme všichni vyrazili na lehký tenisový trénink. Jedna skupina do Jablonce nad Jizerou a druhá zůstala na kurtu ve Vysokém. Po tréninku jsme všichni odešli na pouť do nedalekých Sklenařic.
IMG_1690
Večeře byla v 18h30min a bylo uzené maso s bramborovou kaší. Po večeři jsme měli volno a mohli jsme hrát různé hry (třeba prší). Ve 21h byla večerka a šli jsme všichni spát. Dobrou………..

Neděle 30.7.
Ranní rozcvička byla super, s trenérem Petrem a Martinem. Následovala snídaně, kondice a tenis. Po výborném obědě jsme si odpočinuli a pak jsme šli zase na tenis. Po tréninku jsme se všichni šli vykoupat na koupaliště do Sklenařic (pěkná ledárna).Proběhly plavecké závody, které vyhrál Honza Cihelka řečený Koudelka.
IMG_1970
Ve finále porazil trenéra Petra!! Po večeři jsme šli hrát sportovní hry do tělocvičny.
Celý den jsme si užili.

Pondělí 31.7.
Ráno jsme vstali v 7h a šli jsme na každodenní ranní rozcvičku a potom následovala super snídaně jako vždy. Poté jsme se rozdělili do dvou skupin a jedna šla na tenis a ta druhá běhat.
IMG_2162
Po skončení dopoledního programu jsme šli na oběd a potom zase pořádně makat na tenis a kondici! Ať jsme nejlepší  Když jsme se vrátili, byla večeře a poté opět hurá do tělocvičen, kde se soutěžilo na opičí dráze!

Úterý 1.8.
Budíček jsme měli v 7h a v 7h15min ranní výběh. Poté jsme měli snídani. V 9h jsme byli rozděleni do dvou skupin, jedna šla hrát tenis a druhá šla na kondičku. K obědu jsme měli výbornou sekanou. Po odpoledním klidu, byla vybrána elitní skupina, která jela do Jablonce hrát tenis.
IMG_2340
IMG_2348
Naši hráči Jakub Thelen a Karel Pubal odehráli svá první mezistátní utkání!!
Zbývající lidi měli soutěže v lese. K večeři byly dobré šunkofleky a večer nás čekají opět různé sporty v tělocvičně.

Středa 2.8.
Opět nás vzbudil Filip v 7h. V 7h15min jsme šli na ranní rozcvičku. V 7h45min jsme snídali. Rozdělili jsme se na 2 skupiny. První skupina šla hrát , druhá šla na kondici na fotbalové hřiště. Oběd byl velmi dobrý. Odpoledne tenis a kondice. Byla dobrá večeře.
IMG_2373

Přežili jsme noc, zombíci nás nesežrali. Pak jsme vstali. Pak jsme šli běhat a potom na snídani. Pak skupiny 1 a 2 šly běhat. Odpoledne jsme šli zase všichni na tenis a pak jsme se šli vykoupat do nádrže. Bylo pěkný vedro. Pak večeře a potom ještě basketbal a gymnastika… Dobrou

Čtvrtek 3.8.
Ráno jsme jako každý den šli na rozcvičku a poté byla snídaně. Rozdělili jsme se na podle rozpisu na kurty a ostatní šli na kondici a tak jsme to střídali až do oběda. Odpoledne jsme šli s Petrem, Martinem a Pavlem hrát hry v lese.
IMG_2495
Skupiny velkých šla ještě na tenis. Pak rychle na večeři a na zábavu v tělocvičnách. Velký hráli fotbal a malý šli na gymnastiku.

Pátek 4.8.
Ranní výběh nám tentokrát Filip všem odpustil a my jsme tak mohli o trochu déle lebedit. Po snídani jsme šli na tenis a druhá skupina na kondičku. Po obědě jsme šli balit a hurá domů….

Comments are closed.