Letní tenisové soustředění 2020

Tradiční letní soustředění proběhne v termínu od 25.července do 31.7.2020 ve Vysokém nad Jizerou. Sraz k odjezdu bude v sobotu 25.7.2020 v 8h30min u haly BIOS Dobřichovice. Návrat bude v pátek 31.7.2020 okolo 17h tamtéž.
Letošní trenérská sestava je složena ze 3 tenisových trenérů , 2 kondičních trenérů a zdravotníka.

Na soustředění, které bude ve Vysokém nad Jizerou, je ideální mít s sebou tyto věci: raketu, plavky, kšiltovku, zelenou propisku, ručník, opalovací krém (jsme dost vysoko v horách a slunce bude připalovat), boty na přezutí do chalupy a dostatek oblečení na celý týden. Velmi důležité je mít alespoň 2 páry sportovní obuvi , protože v případě deště budeme trénovat v halách, které máme k dispozici po celou dobu soustředění. V hale budeme každý den cvičit protahovací cvičení a různé hry. Účastníci budou rozděleni do dvou skupin a po celý týden budeme soutěžit. Vítězný tým na závěr obdrží cenu!!

Dále s sebou na soustředění:

Každý z účastníků si s sebou vezme “tenisový notýsek” do kterého jsme sbírali zimní samolepky. Kdo ho ztratil nebo ho nebude mít, bude mu na soustředění dán nový.

Kartičku zdravotní pojišťovny – buď při odjezdu předat kopii nebo poslat vyfocenou přes mms na mé telefonní číslo.
Potvrzení o bezinfekčnosti – bude vybíráno při odjezdu (formulář zašlu do emailu).

V případě pravidelného užívání léků některého z dětí (na alergii atd.), prosím o předání při odjezdu s popisem medikace.

Rozdělení účastníků do aut na sobotní odjezd bude vyvěšeno na naše stránky v pátek 24.7.2020 v 18h. Ti co potřebují podsedák resp. autosedačku na cestu, tak ať si ji vezme s sebou!!

Jídla a pití bude po celou dobu soustředění dostatek!

Samozřejmostí je dobrá nálada a chuť dokázat nemožné…………..

Pro ty z vás, kteří s námi ještě nebyli, můžete se podívat na fotky z minulých ročníků ve fotogalerii na www.f.h.tkdobrichovice.cz

V rámci soustředění proběhnou utkání vybraných hráčů proti týmu I.ČLTK Jablonec nad Nisou a Wisly Krakow (jsou tam tou dobou také na soustředění). Během týdne budeme jezdit trénovat na dvorce I.ČLTK Jablonec nad Nisou. Zápas je naplánován na středu 29.7.2020 v tenisovém areálu I.ČLTK Jablonec nad Nisou. Utkání se zúčastní všechny věkové kategorie na základě nominace trenérů.

Navštívíme Sklenařickou pouť, která se koná o víkendu 25.-26.7.2020.

P.S. Ti z vás, kteří povezou děti přímo do Vysokého nad Jizerou, dorazte nejpozději na 11h 30min. Ubytování máme přímo v areálu místní Tělovýchovné jednoty, kousek od náměstí (Tyršova 295).

Zdraví Filip

Comments are closed.