F.H. Tenis klub Dobřichovice -Tenisová školička JARO 2021

Vážení sportovní přátelé,
rád bych vám poskytl nezbytné informace o organizaci a průběhu tenisových tréninků v období od 1.3.2021. Předpokládáme různá omezení podobná jaru 2020 tzn. budeme moct za zvýšených hygienických opatření, trénovat na venkovních dvorcích. Nebudeme moct využívat zázemí klubu (není možné využívat štany a wc). Na tréninky bude potřeba docházet s ochranou rouškou , kterou během tréninku sundáváme.

IMG_doubek

Po celou dobu tréninku dodržujeme bezpečnou vzdálenost mezi jednotlivými hráči, tak aby nedošlo ke kontaktu. Před tréninkem i po něm si dezinfikujeme ruce.

Tenisová školička: vhodná doba pro seznámení se s tenisem je věk od 4 let. Tréninky na dvorci budou pravidelně vždy 2 x týdně od pondělí do pátku dle časových dispozic v období od 1.3. do 30 .6. 2021. Tréninky probíhají celé jaro za každého počasí, v případě deště se trénink automaticky přesouvá do naší haly (Lety u Dobřichovic). Každý z účastníků školičky dostane k zapůjčení tenisovou raketu na celou dobu trvání kurzu. Nezbytnou součástí tenisové školičky bude rovněž kondiční příprava, která děti rozvíjí po motorické stránce. Podrobnější informace získáte na internetové adrese klubu, www. f. h. tkdobrichovice. cz

Přihlásit se můžete přímo na telefonu +420 739 320 385 nebo prostřednictvím e-mailu f.h.tkdobrichovice@gmail.com.
Tenisová školička bude pokračovat i na podzim 2021 a poté se bude trénovat i v hale.

Comments are closed.