Postelový turnaj čtyřher – LABEL DESIGN TENIS CUP 9.10.2021

Další ročník postelového turnaje čtyřher, tentokrát s pořadovým číslem 19. se uskutečnil v tenisové hale Lety v sobotu 9.10.2021 od 11h. Stalo se již tradicí, že závěr sezóny patří v našem klubu F.H.TK Dobřichovice tenisovým smíšeným čtyřhrám. Smíšené proto, že se na jedné straně dvorce potkají vždy 1 závodní hráč a 1 rekreační hráč.

Stejně jako v letech minulých, tak i letos byla hlavním partnerem celé akce firma Label design a.s. , které bych touto cestou rád poděkoval za spolupráci a pomoc při konání samotné akce a i za podporu, kterou firma směruje do našeho klubu F.H. Tenis klub Dobřichovice.

Speciální partner pro akci se stala firma Hästens, která se zabývá ruční výrobou postelí. Pro turnaj firma dodala některé z cen.

Samotný průběh turnaje byl od začátku až do konce dramatický, plný vynikajících úderů a taktických prvků, které nadšeně sledovali přítomní diváci.

Turnaj byl koncipován jako skupina, zápasový systém „každý s každým“. Vyrovnanost zúčastněných dvojic byla od začátku jasně patrná. Po odehrání všech zápasů dokonce došlo ke shodě výher a tak se musely dopočítávat jednotlivé hry pro zjištění konečného pořadí na 2. – 4. místě. Konečné pořadí na medailových pozicích je následující:

1. Hávová Tereza – Šmejcký Jakub ml.

2. Vacík Matěj – Kašpar Vladislav

3. Bartoníček Ladislav – Háva Filip

4. Rychlý Jiří – Tomášek Michal

5. Šmejcký Jakub – Šmejcký Marek

F.H. TENIS KLUB DOBŘICHOVICE

Slavnostní vyhlášení proběhlo krátce po skončení finále v prostorách naší tenisové haly a vítězné páry převzaly věcné ceny od našich partnerů.

Závěrem bych účastníkům rád poděkoval za účast a předvedenou hru a popřál všem mnoho úspěchů v zimní sezóně. Těšíme se opět příští rok na shledanou.

Filip Háva

Comments are closed.