TENISOVÁ ŠKOLIČKA – JARO 2023

Vážení sportovní přátelé, rád bych vám poskytl nezbytné informace o organizaci a průběhu tenisové školičky Jaro 2022. Tenis v našem klubu má více jak 20 letou tradici a za tu dobu vychoval jak mnoho vynikajících tenistů, tak i spoustu nadšených amatérských tenistů, pro které se tenis stal celoživotní vášní.
Máme ve svých řadách mistry ČR, účastníky mezinárodních turnajů (ME,MS, ATP,WTA), ale i studenty univerzit v USA, kteří díky tenisu dosáhli na sportovní stipendium. Vášeň pro sport a v našem případě pro tenis je naší absolutní prioritou.
Vhodná doba pro seznámení s tenisem je věk od 4 let. Tréninky na dvorci budou pravidelně vždy 2 x týdně od pondělí do pátku, dle časových dispozic. Začínat se bude v období od 15.4. do 30.6. 2023 a následně pak tréninky navazují na podzimní část. Nezbytnou součástí tenisové školičky bude rovněž kondiční příprava, která děti rozvíjí po koordinační a motorické stránce. Tréninky jsou pravidelné za každého počasí. V případě špatného počasí budeme trénovat v naší tenisové hale. Podrobnější informace získáte na internetové adrese našeho klubu, která je www.f.h.tkdobrichovice.cz
Přihlásit se můžete také na telefonu +420 731 690 690 nebo prostřednictvím e-mailu f.h.tkdobrichovice@gmail.com.
Tenisová školička bude pokračovat i na podzim 2022 a poté se bude trénovat i v tenisové hale.

1

Comments are closed.