F.H.Tenis klub Dobřichovice – Tenisová akademie

F.H. Tenis klub Dobřichovice
Tenisová akademie 2008

Náš tenisový klub v letošním roce oslaví 10. výročí svého vzniku.Letošní rok, letní sezóna, bude v mnohém nová. Rád bych vás seznámil s několika novinkami.
Konec hraní v hale je v pondělí 31.března. V období 1. – 4.dubna bude pouze kondiční příprava v areále Dětského domova, každý den od 16h do 17h30minut.
Hraní venku začne v pondělí 7. dubna podle nového rozpisu. Prosím o zaslání aktuálních časových možností pro období duben, květen a červen,abych mohl vytvořit nový treninkový plán.
Okresní přebory Mladšího a staršího žactva, pořadatel SK Černošice a termín 25. – 27.5.2008 účast závodních hráčů je povinná. Letní soustředění proběhne v termínu odjezd sobota 9h 2.8.2008 z tenisových dvorců a návrat pátek 16h 8.8.2008 opět na tenisové dvorce. Soustředění bude opět v Kašperských horách v hotelu Císařský dvůr jako v letech minulých. Po předchozích sezónách budeme opět klást důraz na závodní tenis a přípravu na něj. Budou tomu přizpůsobeny i tréninkové podmínky pro všechny hráče našeho klubu F.H. TK Dobřichovice. Všem hráčům se dostane kompletního servisu pro dosažení sportovní výkonnosti jakou si sám zvolí.
Tréninkový plán je situován do Programů 1, 2, 3, podle minimálního objemu tréninku.F.H. Tenis klub Dobřichovice Tenisová akademie 2008 Počty hodin u jednotlivých programů znamenají : minimální počet hodin tenisu měsíčně, minimální počet hodin kondiční přípravy měsíčně a cena jednoho měsíce. Poslední řádek je celkový počet hodin tenisu, kondice a cena za rok 2008. Podrobný popis jednotlivých programů je umístěn hned pod nadpisem, stačí na jeden z nich kliknout a zobrazí se.
Trénink se během přípravného období bude skládat ze 3 hlavních částí.
1) Trénink na dvorci s trenérem
2) Sparingové zápasy
3) Kondiční příprava
Následně bude rovněž sestavován zápasový plán, který má 2 složky.
1) Mistrovská utkání ( Květen, Červen)
2) Turnaje jednotlivců (Prosinec – Březen a Červenec – Říjen)
Nedílnou součástí bude kondiční příprava vedená M. Tebichovou, která bude 2 x týdně a bude rozdělena do 2 skupin: Do 11 let a nad 11 let. Skupina do 11 let bude mít svojí fyzickou přípravu vždy 1h a skupina nad 11 let bude mít 1,5h. Kondiční příprava bude probíhat v areálu Dětského domova na fotbalovém hřišti a přilehlé víceúčelové ploše. Kondiční příprava si klade za cíl naučit děti zejména, kvalitní technice běhu, rozvinout silové dispozice a naučit správnému protahování (strečinku) jak před výkonem, tak i po něm.
Takto nastavené programy budou mít i své výhody v podobě programu Stipendium. Náš klub má celou řadu partnerů. Každý náš člen tak může čerpat z výhod, které jsou s partnery dojednané. Kompletní přehled partnerů a výhod je opět přílohou. Samostatnou kapitolu tvoří závodní hráči a jejich podpora od klubu. V následujících letech bude tato podpora co možná nejvyšší. Závodní hráči, kteří se budou pravidelně zúčastňovat soutěží jednotlivců budou mít kompletní servis. Tento servis bude opět odstupňovaný podle počtu odehraných turnajů a dosažených výsledků. V tuto chvíli se bude možná někomu zdát tento program předčasný, ( a možná i úsměvný) ale tato podpora bude dlouhodobá s výhledem na následující roky. V příloze opět najdete podrobnosti. Systém, který jsem zde popsal začne fungovat s příchodem nové letní sezóny od 1. dubna a bude kontinuálně pokračovat v letech následujících. Partneři pro podporu a rozvoj jsou garantováni dlouhodobě a spíše budou různí partneři přibývat. Rád vám vše vysvětlím a poskytnu kompletní informace osobně. Vše bude rovněž umístěno na našich stránkách www.f.h.tkdobrichovice.cz včetně on line rezervačního systému. Rezervační systém je umístěn na našich stránkách a je zde umístěn kompletní přehled činností jednotlivých hráčů. Systém je neustále aktualizován a je zde možné sledovat co se kdy děje.(např. když bude pršet a kurty nebudou ke hře, bude zde ihned napsáno jestli tréninky ten den jsou nebo nikoli)
F.H. Tenis klub Dobřichovice Tenisová akademie 2008 Stipendium program Firemní partneři
Amer sports Czech Republic s.r.o.- výhradní zástupce firmy Wilson pro ČR. Adresa internetových stránek: www.amersports.cz sleva 30%
Mgr. Jindřichovský – advokátní kancelář – kompletní právní servis a poradenství. sleva 20% – adresa: Krakovská 1, Praha 1, 100 00
Starlife a.s.- mobilní privátní síť,garance nejlevnějšího volání v ČR, všichni uživatelé privátní sítě mezi sebou volají za 0,01 haléře za minutu – firma se rovněž specializuje na doplňky zdravé výživy a sestavování kompletní výživy pro sportovce. Známá zejména mezi atlety. Majitelem je olympijský vítěz z Barcelony Robert Změlík (člen našeho klubu) sleva 30%
Bc. Martin Janoušek – sportovní fyzioterapeut- má v klubu na starost sledování zdravotního stavu a zejména rozvoje juniorů, 1 x ročně celková prohlídka, (při účasti na 12 turnajích ročně zdarma) možnost zátěžových testů. Mezi jinými se osobně při velkých turnajích stará o Tomáše Berdycha. – Adresa:Štvanice 38, Praha 7, 170 00
Match point s.r.o.- výhradní zástupce firem Tretorn a Babolat pro ČR. Adresa internetové domény www.matchpoint.cz sleva 30%
Lotto- kompletní sportovní oblečení a obuv. Internetová adresa www.lotto-sport.cz sleva 30%
Topspin – kompletní sportovní oblečení sleva 30%
Stipendium na programech 1, 2, 3
Umístění na CŽ:
1 – 20 50%
20 – 40 40%
40 – 60 30%
60 – 80 20%
80 – 100 10%
CŽ = celostátní žebříček, slevy na programech,vyjádřené v procentech vždy platí celou následující sezónu (12 měsíců).Takto umístněným hráčům bude rovněž poskytnuta sleva na tenisový servis ve stejném rozsahu. Veškeré uvedené slevy platí pro všechny členy našeho klubu.
Do nové sezóny přeji mnoho úspěchů Filip

Leave a Reply