Trénink letní prázdniny červenec – srpen 2011

Během celých prázdnin se bude normálně trénovat. V rezervačním systému budou označeny dny a  hodiny kdy a s kým je možné hrát. Již teď jsou vyznačeny termíny v rezervačním systému na první týden v červenci. Každý trenér bude mít své barevné označení. Stačí den předem do 20h zavolat  nebo zaslat SMS na jeden na telefon +420 739 320 385 a vaše jméno bude ihned zadáno do rezervačního systému na internet v požadovaném čase, v případě kolize více zájemců budou hodiny upraveny podle potřeby. V létě se v případě deště tréninky ruší (hala není k dispozici). O zrušení tréninku z důvodu nepřízně počasí budete informováni nejpozději 30 minut před zahájením tréninku formou SMS zprávy.

Fialová barva – Filip Háva
Hnědá barva – Iveta Ditrichová
Růžová barva – Petr Mašek

Tradiční letní soustředění proběhne v termínu 30.červenec – 5.srpna 2011 v Kašperských horách (Rejštejn)  v hotelu Černá růže. Odjezd je v sobotu 30.července v 9h od haly BIOS v Dobřichovicích a návrat v pátek 5.srpna okolo 17h opět k hale BIOS. Pro ty,kteří s námi ještě nebyli tak připomínám 3 základní věci, které jsou potřeba s sebou. Je to dostatek oblečení na týden,plavky a tenisová raketa. Cena soustředění je 5 900,-kč a úhrada je možná v hotovosti při odjezdu nebo na účet opět s variabilním symbolem jako u tréninků. Stačí mi jen dát vědět týden před odjezdem,abych věděl kdo pojede.

Na internetu www.cztenis.cz je k dispozici termínová listina turnajů pořádaných během prázdnin. Každý se dle vlastního uvážení může zúčastnit. Stačí poslat email nebo zavolat řediteli turnaje a jet na turnaj. Zejména Mladší žactvo by tuto možnost mělo využít na turnaje konané v našem nejbližším okolí!

Aktuální info  o jednotlivých prázdninových akcích bude samozřejmě na internetu.

Pěkné prázdniny přeje Filip

Comments are closed.