Šumavský deník – Neděle 31.7.2011

Zápis pokoje č.2

Deník Bridget Hainz…

Ráno budíček v 7 hod. V 7.15 hod  byla rozcvička k hotelu Radešov. Poté následovala výborná snídaně (Nesquik se zdravým bílým jogurtem a maková buchta). V 8.30 jsme všichni šli shlédnout jak si Pechar a Petr dávají ranní osvěžení (Otava). Poté jsme se rozdělili na tři skupiny a vyrazili hrát tenis.

Julus vyráží s první skupinou rozklusem na Amálku (7km). Poté co dorazí na Amálku padne vysílením.

Kerena si během toho užívá tenis a vesele shlíží.

Poté se mění turnus a Kereně ztuhne úsměv na tváři. Poté Kerena vyráží vstříc svému osudu směr Černá růže. Mezitím však netuší, že mimo cestu z Amálky do hotelu ji čeká ještě spousta výběhů do lesnatých kopců. Během oběda (švestkové kynuté knedlíky) všichni zapomněli na své trable.

Během toho, co se Kerena a Julus trápily sami se sebou, Áňule si užívala každou minutu! Já (Áňule) jsem po snídani vyrazila s Elois na tenis.

Pak jsme přišli do hotelu a tam jsme čekali na ostatní. Během té hodiny jsme hráli Pexeso. J Pak jsme ještě hráli kvarteto. Když přišli ostatní  tak řekli, že jsou unaveni, zatím co my jsme si krásně užívali. Oběd byl moc dobrý.  Při odpoledním klidu jsme tančili superduper taneček z Hannah Montana. Ve 14.15 následovala soutěž týmů v Kašperských Horách. Pak jsme přijeli a šli jsme na večeři (Kuřecí stehno s bramborem). Julus a Kerena se radovali z toho, že přijel Kuba a David Mřačochovi a že ji dovezli oblečení (Julus si zabalila pouze tílka….). Za 7 minut máme sraz na pokoji číslo 4 a tak se s vámi loučíme, aby nenásledoval trest za pozdní příchod…

Zdraví Kerena, Julus a Áňule

Doplňující info z kapitánského můstku: Po pravidelném večerním sezení na, kterém vždy zhodnotíme výkony dosažené během dne, se tým rozdělil na několik skupin, podle svých zájmů a koníčků. K tradičním skupinám sledujících film na přání se tentokrát přidaly 2 nové skupiny.

Skupina hráčů Pokeru

a hráčů Šachu.

Nově jsme zavedli denní vyhlášení nejlepších. Každý z trenérů určí 1 nejlepšího hráče nebo hráčku, podle vlastního úsudku, který ten den nejlépe hrál, běhal, stoloval atd. Každý vítěz obdrží kartičku s tenistou ČR ( sbírají se v rámci turnajů ČR a kdo zkompletuje  celou sadu, získá oblečení na tenis)

Výsledkový servis 31.7.2011

Kaplanová Tereza  -  Pivničková Karolína

Podzimková Eliška – Luka Ward

Soukup Petr  - Pivničková Karolína

Háva Filip – Havrda David

Dybal,Hainzová J. – Pedersen Petr,Jandourek  6/3

Kotula, Pivnička – Pedersen Patrik, Nepraš 6/3

obíhačka – vítěz Pedersen Petr

Zásah terčů – Doubek Lukáš (5x)

Comments are closed.