Postelový turnaj 14.8.2010

Ranní deštík nás moc nepotěšil, nicméně se začalo přesně podle stanoveného plánu. Po slavnostním nástupu na dvorci č.1 se rozběhly zápasy ve skupinách. Lítý boj s množstvím vynikajících výměn byl k vidění po celou dobu akce. Okolo poledne již bylo jasno o složení čtvrtfinalových dvojic. Všichni bez rozdílu se řádně posilnili na následné boje (oběd a pivo). Složení čtvrtfinálových dvojic bylo následující: Mašek,Křenek – Kaplanová,Čuřín 1/6    Nosek,Neugebauer – Miketa,Truhlář 6/3     Pechar,Zálešák – Kalát, Langer 6/4    Háva,Růžek – Tvrský,Havlík 6/5

semifinále: Kaplanová,Čuřín – Nosek,Neugebauer 6/3   Háva,Růžek – Pechar,Zálešák 6/3

finále: Nosek,Neugebauer – Háva,Růžek  6/5

Vítězná dvojice Nosek,Neugebauer zcela po zásluze zvítězila, zejména vyrovnaností svých výkonů. Večerní program následoval po vyhlášení vítězů a předání cen.

Někteří z účastníků neměli sportovního zápolení za celý den dost a tak turnajový direktoriát vyhlásil extra soutěž. Kdo dostřelí tenisákem z dvorce č.1 na čáru pro dvouhru na dvorci č.4 a závodní hráči museli přestřelit svůj pokus až za plot dvorce č.4. Úspěch zaznamenali a prémii, vyhlášenou direktoriátem( 2 000,-kč) získali 2 z aktérů. Lašák Tomáš a Háva Filip. Zbylí , Zedník Petr, Zálešák František, Truhlář Martin  neměli svůj den a prémii nezískali.

Doufáme však,že je tento první nezdar nazklamal natolik,aby se již příště těchto doplňkových soutěží neúčastnili. Chce to prostě víc tréninku hoši!! Samotným závěrem bych všem účastníkům, Postelového turnaje, rád poděkoval za předvedené výkony a s přáním brzkého shledaní se rozloučil.

P.S. Poděkování patří i naším mecenášům, kteří do jednotlivých soutěží věnovali jednotlivé ceny. Jsou to tito pánové: “Král hmoždinka! – Martin Truhlář, firma Babolat – Roman Medviď a firma Hästens – Karel Vágner

Děkujeme a nashledanou

Comments are closed.