! ! GRATULUJEME ! !

Ve dnech 11.-13.9.2010 se uskutečnil námi pořádaný turnaj mladšího žactva na kterém dosáhl hráč našeho klubu významného vítězství. Nejde jen o výhru jako takovou, ale zejména způsob, kterým bylo výhry dosaženo! Turnaj se od samotného počátku vyvíjel příznivě. Nejdříve tento hráč potvrdil svoji pozici nasazeného hráče č.3 a hladce postoupil do semifinále. Semifinálový duel mu přisoudil dalšího klubového kolegu Jakuba Kuchaře (na snímku vpravo) ,

který rovněž podal excelentní výkon a po čtvrtfinálové výhře nad 2 nasazeným hrál své první semifinále ve dvouhře. Finále odehrál proti prvnímu nasazenému  Jáchymu  Bezouškovi, který do té doby nezaváhal a byl tak horkým favoritem. Náš hráč ovšem podal bezchybný výkon , jak po taktické stránce tak i po herní stránce. Finálovému duelu nechyběli dramatické momenty a zvraty.  Jistě se ptáte kdopak, že je tento hráč?!  Tímto hráčem a vítězem celého turnaje mladších žáků je JAKUB MRÁČEK . ( na snímku s celým realizačním týmem)

Svůj dobrý výkon potvrdil finálovou účastí ve čtyřhře. Nezbývá než Jakubovi pogratulovat a popřát mnoho zdaru v dalších zápasech!!

P.S.Více fotek naleznete jako vždy ve fotogalerii.

Comments are closed.