Zimní soustředění 9.-15.3.2009

Po nějakém čase pořádá náš klub opět zimní soustředění. Termín je od 9.3.2009 do 15.3.2009. Odjezd bude v pondělí 9.3.2009 v 9h od haly BIOS. Návrat bude v neděli 15.3.2009 okolo 18h opět k hale BIOS. Soustředění proběhne nedaleko místa kam jezdíme každoročne na letní soustředění. Přesné místo je Nová Hůrka (Prášily).
Ubytování je zabezpečeno v penzionu Bike (www.bikepenzion.cz), který je rezervován jen pro nás.
Program soustředění bude zaměřený na získání fyzické kondice. V průběhu celého týdne budeme dopoledne lyžovat v nedalekém středisku na Špičáku (www.lyzovani.spicak.cz pro ty kteří umí lyžovat) a v areálu Hartmanice ( http://www.bbkult.net/address/details/abc/76/5/12010860132907 pro menší, kteří se budou teprve učit lyžovat) kde budou připraveni instruktoři pro výuku lyžování.
Odpoledne budeme chodit na běžky. Běžecké stopy nám začínají přímo za penzionem. Rovněž budeme chodit do haly na pohybová cvičení a fotbálek. Hala je rezervována přímo v areálu horského střediska Špičák( http://lyzovani.spicak.cz/Telocvicna.wids?k=15 ). Máme též možnost v případě dobrého počasí navštěvovat víceúčelové plochy sportoviště v Hartmanicích. Během týdne také navštívíme aquapark v Horažďovicích ( http://www.bazen.horazdovice.cz/ ) .
Cena soustředění bude 6 900,-kč a zahrnuje : ubytování, plná penze, týdenní skipas, instruktoři lyžování, pronájem haly, vstupné do aquaparku atd.
Věci , které je nutné mít s sebou jsou následující :
- sjezdové lyže
- běžky
- halové boty
- plavky
Účast na soustředění budu potřebovat potvrdit závazně do 15.ledna 2009 , kvůli rezervaci míst v penziónu. Účast na soustředění není nijak omezena. Mohou jet i ti nejmenší. Budeme s sebou mít dostatek dospělého doprovodu, abychom program přizpůsobily všem věkovým kategoriím.

cheap software downloads, Adobe Ultra CS3 Full Download oem Microsoft Office?
adobe standard encoding Autodesk Quantity Takeoff 2009 Download oem office 2000 software
upgrade window 2000 to xp, Symantec Norton Internet Security

Leave a Reply