Zpravodajství ze soustředění Šumava Pondělí 4.4.

zápisky L.Hornové a A.Mullerové

Už tu máme pondělí. Ani dnes si Filip neopustil ranní výběh. Dopoledne jsme byli na tenise a odpoledne jsme na školní hřiště v Kašperských horách.
Teď přijdou podrobnosti: -)
Ráno 7h15minut- by se mělo vstávat,ale většinou se vstává dříve. Ani dnešek nebyl vyjímkou. jen co jsme otevřeli očka tak jsme slyšeli dupání,křičení a běhání po chodbě. Některé děti prostě nemůžou dospat:-) Asi se teší na denní zápřah. Nuceni vylézt z postele o půl hodiny dřív,jsme vylezli ven a zasáhli jsme rukou zákona. Konečně pokoj č.1 snížil volume, jenže my už jsme stejně usnout nemohli.Rozhodli jsme se obléknout do svých rozcvičkových úborů a vydali se napospas rannímu teroru. všichni přišli včas,takže nikdo neměl žádné tresty(díky bohu). Cesta k rozcestí a zpátky byla jako vždy únavná,ale šlo jen o jedno: získat Nutelu,protože tu chce ke snídani každý. Po snídani jsme se připravili na tenis,každý se vydal pro svůj dopravní prostředek,čímž je kolo a čekali na signál k odjezdu. Dobřichovice jeli hrát doSušice a Černošice do Kašperek. Protože kopec nahoru vyšlápne málokdo, bylo zajímavé pozorovat jednotlivé účastníky zájezdu jak se s úkolem poperou. Když se všichni sešli na hotelu tak byl oběd(moc dobrá čína). Pak nastal polední klid , při kterém jsme odpočívali a hráli kulečník. Všichni netrpělivě čekali na rozhodnutí zda se na míčové hry vydáme na kolech nebo auty. Všichni si z hluboka oddechli, když zjistili, že pojedeme auty . Hned jak jsme přijeli na hřiště , začalo velké vybikové klání. Souboje Dobřichovice vs Černošice se účastnily opravdu všichni. Nejen trenéři ale i ti nejmenší. Zde na tomto místě musíme zdůraznit výborný výkon Krystýny Čuřínové, která zůstala v poli jako poslední ze základní skupiny. Byl to velký boj,ale Černošice vyhrály!
Pak jsme jsme si zahráli fotbal a vyzkoušeli Rugby,které nám moc nešlo. I přes vysoké rozrušení trenérů, z našich ne příliš dobrých výkonů,jsme nakonec všichni v pořádku a bez zranění zasedli k večeři. K večeři bylo knedlo,uzeno a špenáto. Pak jsme se rozdělili na skupiny(malý a velký) a koukli se na filmy(námi vybrané). Po filmech už hurádo hajan.
Dobrou noc Linda a Aneta

Leave a Reply